De cast van ‘Remember the Titans’ toen en nu

Kate Bosworth als Emma Hoyt

Actrice Kate Bosworth speelde het fictieve personage Emma Hoyt, de vriendin van Gerry Bertier. Deze kleine rol hielp bij het opstarten van haar toekomstige carrière als model en actrice. Kate’s doorbraak rol kwam in 2002 als een aspirant pro surfer in Blue Crash.

Kate Bosworth als Emma Hoyt

Daarna kreeg ze hoofdrollen en prominente rollen in kaskrakers als Win A Date With Tad Hamilton!, Beyond the Sea en Superman Returns. Ze is ook betrokken bij de meeste modeshows.

Denzel Washington als Coach Herman Boone

Zoals we allemaal weten, leidde de legendarische hoofdcoach Herman Boone dat raciaal geïntegreerde footballteam van de middelbare school in Virginia naar een prestigieus staatskampioenschap in zijn eerste jaar aan het hoofd, terwijl hij vocht tegen alle raciale spanningen. Zijn reis is de levensechte inspiratie achter de film.

Denzel Washington als Coach Herman Boone

Denzel Washington zette de coach perfect neer en maakte van zijn personage ook een legende op het scherm. Denzel is een van de productieve acteurs in de filmindustrie en heeft tot nu toe twee Oscars, drie Golden Globes en een Tony gewonnen. Training Day, Malcom X, Philadelphia en American Gangster zijn slechts enkele pareltjes uit zijn lange, gedecoreerde carrière.

Nicole Ari Parker als Carol Boone

Carol Boone was de vrouw van Herman Boone. In de film werd het personage dat coach Boone bij alle ups en downs steunde, gespeeld door actrice Nicole Ari Parker. Nicole’s carrière nam een hoge vlucht nadat ze Becky Barnett had gespeeld in Boogie Nights.

Nicole Ari Parker als Carol Boone

In hetzelfde jaar dat ze werd gecast voor Carol Boone, kreeg ze ook de hoofdrol in de Showtime-serie Soul Food. Tegenwoordig is ze bekend van haar populaire FOX talkshow The Boris & Nicole Show, die ze samen met haar man Boris Kodjoe presenteert.

Krysten Leigh Jones als Nicky Boone

Nicky Boone was de fictieve dochter van Coach Boone en zijn vrouw Carol. In werkelijkheid hadden Herman Boone en zijn vrouw twee dochters, Sharon Henderson en Monica Merritt. De andere dochter van het stel, Donna Dulany, overleed in 2014.

Krysten Leigh Jones als Nicky Boone

Het kleine joviale meisje van coach Boone werd in de film gespeeld door Krysten Leigh Jones. Ze is bekend van haar latere rollen in de films Fatherhood, Akeelah and The Bee, en The Neighbor.

Will Patton als Coach Bill Yoast

De relatie tussen hoofdcoach Herman Boone en assistent-coach Bill Yoast is de crux van Remember the Titans. De samensmelting van Yoast’s volledig blanke team en Boone’s volledig zwarte team in T.C. Williams High School was de opstap naar het door de rechter geïnitieerde gemengde schoolsysteem in de Verenigde Staten, dat de strijd tegen racisme leidde.

Will Patton als Coach Bill Yoast

Nadat hij de rol met groot succes had gespeeld, speelde acteur Will Patton in Armageddon en tv-shows 24, Numb3rs en Falling Skies. Zijn indrukwekkende optredens in de off-Broadway toneelstukken What Did He Seeen Fool for Love leverden hem OBIE-awards op.

Brett Rice als Coach Herb Tyrell

Coach Herb Tyrell was assistent-hoofdcoach op Hammond High School en was een goede vriend van hoofdcoach Yoast, totdat het team fuseerde en Yoast zich aansloot bij T.C. Williams.

Brett Rice als Coach Herb Tyrell

Het personage werd gespeeld door acteur James Brett Rice, die al bekend was voor zijn vele rollen in de jaren 1990 tv en films zoals I’ll Fly Away, Texas Ranger, Edward Scissorhands, Kalifornia, de 1994 klassieker Forest Gump, en vele anderen. Zijn andere opmerkelijke rollen na Titans waren onder andere te zien in Super 8, Monster, Sully, Foxcatcher en verschillende toneelvoorstellingen.

Jim Grimshaw als Coach Taber

Het personage van coach Taber kwam maar een paar scènes voor in de film. In een scène noemde hij Coach Boone een ‘aap’, wat zijn sterke raciale overtuiging liet zien.

Jim Grimshaw als Coach Taber

Acteur Jim Grimshaw speelde de rol van coach Taber in Remember the Titans. Hiervoor had hij al gedenkwaardige optredens gegeven in de veelgeprezen films The People vs. Larry Flynt en Instinct. Na de film kreeg hij grote rollen in de filmreeksen We Were Soldiers, The WorkenThe Glory.

Tom Nowicki als Coach Ed Henry

Het personage van Coach Ed Henry werd in de film gespeeld door acteur Tom Nowicki. Nowicki was in die tijd al een bekend gezicht door verschillende gastrollen en andere tv-optredens.

Tom Nowicki als Coach Ed Henry

Zijn langste vaste dubbelrollen waren die van Kenneth Loge III en zijn tweelingbroer Leonard Loge III in de tv-serie RollerJam van 1990-2001. Hij speelde naast Sandra Bullock in The Blind Side en speelde samen met Denzel Washington in de thriller Flight. uit 2012.

Gregory Alan Williams als Coach Paul ‘Doc’ Hines

Paul Hines uit Norfolk was een andere legendarische assistent van football coach Herman Boone. Dit personage werd in de film vertolkt door Gregory Alan Williams. Williams is vooral bekend van de rol van LAPD-agent Garner Ellerbee in Baywatch.

Gregory Alan Williams als Coach Paul ‘Doc’ Hines

Hij speelde ook Coach Pat Purnell in de USA Network serie Necessary Roughness. Zijn andere opmerkelijke optredens omvatten verschillende tv-series zoals Secrets and Lies, Greenleaf, en Manhunt: Unabomber. Williams is een van de oprichters van het bekende Afro-Amerikaanse theatergezelschap Penumbra.

Ryan Hurst als Gerry Bertier

De film gaf een treffend beeld van het tragische ongeluk waardoor Gerry Bertier verlamd raakte en van het auto-ongeluk dat zijn vroege dood veroorzaakte. Maar de echte triomfen van Bertier als begenadigd voetballer en later gouden medaillewinnaar op de Paralympics kregen niet veel aandacht.

Ryan Hurst als Gerry Bertier

Ryan Hurst speelde het personage briljant. Zijn fan-favoriete personage Opie Winston in de FX-serie Sons of Anarchy uit 2008 gaf hem grote erkenning. Zijn andere prominente optredens op het scherm omvatten Bates Motel, Patch Adams, Bosch, en het 10e seizoen van AMC’s enorme zombiehit The Walking Dead.

Hayden Panettiere als Sheryl Yoast

Het kleine, pittige karakter van Sheryl Yoast stal de harten van het publiek. De hardcore football-liefhebbende spitfire dochter van Coach Bill Yoast had een onverbloemd tomboy-achtig karakter, in tegenstelling tot het ‘meisjesachtige’ stereotype karakter van Boone’s dochter Nicky.

Hayden Panettiere als Sheryl Yoast

Actrice Hayden Panettiere was pas 10 jaar oud toen ze meespeelde in de film. Na dit succes zette het personage van Claire Bennet in NBC’s Heroes Hayden opnieuw in de schijnwerpers. Ze werd ook twee keer genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol van Country superster Juliette Barnes in de populaire ABC dramaserie Nashville.

Wood Harris als Julius Campbell

Julius Campbell, de aanvoerder van het T.C. Williams team, was de goede vriend van co-aanvoerder Gerry Bertier en een echte motivator voor rassenverhoudingen. Het personage werd goed neergezet door acteur Wood Harris, wiens carrière na deze rol naar nieuwe hoogten werd gekatapulteerd.

Wood Harris als Julius Campbell

Na Titans speelde Wood in 2002 in het gangsterdrama Paid in Full en als de meedogenloze drugsdealer Avon Barksdale in de epische HBO-serie The Wire. Hij speelde ook in de Broadway-revival van A Streetcar Named Desire. Je herkent hem waarschijnlijk als Nandez uit Blade Runner 2049 en Gale uit Marvel’s Ant-Man.

Afemo Omilami als Charles Campbell

Het personage van Charles Campbell werd gespeeld door Afemo Omilami, die al bekend en waarschijnlijk het best bekend was door zijn rol als de Drill Sergeant in de klassieker Forest Gump uit 1994.

Afemo Omilami als Charles Campbell

Na Titans speelde hij onder andere in films als Ray, Hounddog en The Blind Side. Voor zijn rol als Drum Eatenton in Lifetime’s Steel Magnolias in 2013 verdiende hij een nominatie voor de NAACP Image Award.

Ryan Gosling als Alan Bosley

Hier zat je op te wachten, toch? De acteur van baby-faced Alan Bosley is nu echt een bekend gezicht in de industrie. Alan Bosley was een fictief personage in de film, wiens beste kwaliteit zijn onbaatzuchtigheid was.

Ryan Gosling als Alan Bosley

Het was niet Titans dat acteur Ryan Gosling bekendheid gaf. Het publiek zwijmelde pas echt over hem in 2004, toen hij in The Notebook verscheen in de rol van chocoladeliefhebber Noah Calhoun. Met talloze bekroonde optredens en grote projecten zoals de reboot van Blade Runner steelt hij nog steeds miljoenen harten.

Tim Ware als Fred Bosley

Het personage van Fred Bosley werd gespeeld door Tim Ware. Tegen die tijd was Tim een bekend gezicht op toneel en TV.

Tim Ware als Fred Bosley

Tim Ware speelde in meer dan 60 films en tv-producties gedurende de 30 jaar van zijn acteercarrière. Naast Fred Bosley is hij ook bekend als Chuck in de superhitfilm Monster uit 2003, Stan Morris in de film Sabotage uit 2014 en Joe in het drama Night School. uit 2018.

Craig Kirkwood als Jerry ‘Rev’ Harris

Een ander interessant personage, Jerry ‘Rev’ Harris, werd vertolkt door Craig Kirkwood. Hij begon zijn acteercarrière in de tv-serie Running The Halls uit 1993. Voor de film verscheen hij ook in andere shows zoals My So-Called Life, The Fresh Prince of Bel-Air en Family Matters.

Craig Kirkwood als Jerry ‘Rev’ Harris

Na de Titans speelde Craig in tv-films zoals JAGen Hounded. Daarna veranderde hij zijn carrièrepad en werd hij advocaat bij het kantoor van de openbare verdediger van Los Angeles County.

Earl C. Poitier als Darryl ‘Blue’ Stanton

Blue Stanton was een ander lid van het legendarische footballteam, die in de film werd vertolkt door Earl C. Poitier. Dit was de eerste grote rol voor de acteur.

Earl C. Poitier als Darryl ‘Blue’ Stanton

Na Titans speelde Earl de rol van Charles in de film Drumline uit 2002. Zijn meest recente optreden was in de Netflix-serie Bloodline. Tussendoor speelde hij in verschillende tv-shows, zoals Roswell, Army Wives, Graceland, Burn Notice, enz. Hij is ook saxofonist en trombonist.

Richard Fullerton als A.D. Watson

Het personage van A.D. Watson werd gespeeld door acteur Richard Fullerton in Remember the Titans. Deze acteur uit North Carolina was al regelmatig te zien op het grote en kleine scherm door zijn vele korte optredens in tv-shows en films zoals Body Count, Muppets from Space, enz.

Richard Fullerton als A.D. Watson

Later in zijn carrière richtte hij zich voornamelijk op films. Enkele van zijn opmerkelijke rollen zijn Will in Black Knight, The Sherriff in Cabin Fever, McCarran in House of Fallen, Robert Kleburg in Secretariat, Ephram Yoder in The Shunning, onder andere.

Kip Pardue als Ronnie ‘Sunshine’ Bass

Ronald Bass was de startende quarterback van het team. In de film verdiende hij zijn bijnaam ‘Sunshine’ vanwege zijn zonnebrand en blonde haar, terwijl het in werkelijkheid was voor zijn voortdurende poging om contact te maken met de zwarte kinderen, opgesloten in het plaatselijke getto.

Kip Pardue als Ronnie ‘Sunshine’ Bass

De rol werd memorabel gemaakt door acteur Kip Pardue, die onmiddellijke erkenning vond in cultklassiekers als But I am A Cheerleader en The Rules of Attraction. Hij speelde in Thirteen, Mad Men, Ray Donovan, E.R, enz. Deze knappe hunk heeft ook model gestaan voor Abercrombie & Fitch, Polo en Armani.

Andrew Hyatt Masset als Kolonel William G. Bass

Kolonel William G. Bass was de vader van Ronnie Bass, die zijn zoon introduceerde in het team. Het personage werd in de film gespeeld door acteur Andrew Hyatt Masset.

Andrew Hyatt Masset als Kolonel William G. Bass

Andrew Masset is de afgelopen decennia een veel gezien gezicht geweest in zowel films als tv, met bijna 100 credits onder zijn naam. Naast Remember the Titans is deze in Mexico geboren acteur het meest bekend van de twee drama’s uit 2014 Halt and Catch Fire en Kill the Messenger, en zijn terugkerende rol als Larry Welch in alle 297 afleveringen van de tv-klassieker Days of Our Lives.

Burgess Jenkins als Ray Budds

Het fictieve personage van Ray Budds slaagde er niet in om het tij van de veranderende tijd te vangen. Hij werd uit het team gezet omdat hij probeerde een van zijn zwarte teamgenoten op het veld opzettelijk te verwonden.

Burgess Jenkins als Ray Budds

Maar de acteur Burgess Jenkins miste zijn tijd sinds de film zeker niet! Hij speelde de rol van de echtgenoot van Hillary Swank in het drama The Reaping uit 2007, en herenigde zich kort met zijn Titans-medespeelster Hayden Panettiere in drie afleveringen van Nashville. Zijn andere opvallende optredens op het scherm zijn One Tree Hill, Army Wives, The Young and The Restless, enz.

Ethan Suplee als Louie Lastik

De aimabele, van soulmuziek houdende Louie Lastik was een van de eerste spelers van het team die de raciale barrière doorbrak. Acteur Ethan Suplee had al een uitgebreide carrière voordat hij de rol speelde in de film uit 2000. Voor de film speelde hij in Road Trip, Boy Meets World, enz.

Ethan Suplee als Louie Lastik

In zijn post-Titans-carrière werd Suplee beroemd toen hij de hoofdrol speelde in de door fans geliefde sitcom My Name is Earl. Zijn andere opmerkelijke credits zijn Chance, The Ranch, de 2017 reboot van Twin Peaks, The Wolf of Wall Street, enz. Vandaag de dag is hij zichtbaar veranderd nadat hij meer dan 200 kilo is afgevallen.

Donald Faison als Petey Jones

Petey Jones was een oud-medewerker van T.C. Williams High School en speelde fullback voor het team van de Titans. Het personage werd in de film vertolkt door acteur Donald Faison, die al bekend was als Murray in de cultklassieker Clueless uit 1995. Hij herhaalde de rol ook in de gelijknamige tv-serie.

Donald Faison als Petey Jones

Na Titans, ging Donald’s acteercarrière verder met meer opmerkelijke credits zoals de langlopende medische sitcom Scrubs, The Exes, en The Perfect Match. Hij is ook gastheer van de comedy sketch show van TBS getiteld Who Gets the Last Laugh.

Neal Ghant als Frankie Glascoe

Het personage van Titan-speler Frankie Glascoe werd vertolkt door acteur Neal Ghant. In het echte leven werd Glascoe een prominente atleet met een derde en vierde plaats op de nationale ranglijsten bij respectievelijk het hinkstapspringen en het verspringen.

Neal Ghant als Frankie Glascoe

Na de film vond Neal enige erkenning met zijn rollen in het sci-fi drama DayBlack uit 2014 en de film Aftermath uit 2017. Zijn bekendheid kwam als een van de meest herkenbare acteurs op het toneel met toneelstukken als American Buffalo, One Flew Over,The Cuckoo’s Nest, en nog veel meer, samen met twee Suzi Bass Awards.

Bo Keister als Kip Tyler

Het personage van Kip Tyler werd in de film gespeeld door acteur Bo Keister. Sinds de film is Bo fulltime acteur en producent geworden. Hij verscheen in een aantal films zoals Killing Kennedy en The Taking of Deborah Logan. .

Bo Keister als Kip Tyler

Hij speelde in verschillende meervoudig bekroonde indiefilms zoals The Cabining, House of Good and Evil. Bo is de hoofdpresentator en coproducent van de populaire horror-comedyserie Hillbilly Horror Show.

Preston Wigasi Brant als Jerry Buck

Het personage van Jerry Buck, een andere speler van het Titan-team, werd gespeeld door acteur Preston Wigasi Brant in Remember the Titans.

Preston Wigasi Brant als Jerry Buck

Tijdens de productie van Remember the Titans speelde Preston Chris in Road Trip en begon zijn terugkerende rol als Scott in drie seizoenen van de langlopende tv-dramaserie The Bold and The Beautiful. Daarna speelde hij in films als The Derby Stallion, The Blind Side en Tough Trade. Hij gaf ook een paar opmerkelijke theatervoorstellingen op het toneel.

Scott Miles als Fred Alderson

Het personage van Fred Alderson in Remember the Titans, werd gespeeld door acteur Scott Miles. Ten tijde van de film was hij al te zien in October Sky en The Patriot.

Scott Miles als Fred Alderson

In zijn latere carrière werd Scott schrijver-acteur. Hij speelde de rol van Kaylor Terek in het 7e seizoen Star Trek: Voyager in een aflevering genaamd ‘Nightingale’. Hij schreef en produceerde het 2005 actiedrama Little Chicago, waarin hij herenigde met zijn Titans co-ster Earl Poitier. Hij speelde ook de hoofdrol van Cal Rowan in de film.

Sharon Blackwood als Verpleegster Alice

De bekende actrice Sharon Blackwood speelde de rol van verpleegster Alice in de film. Tegen die tijd was ze te zien in gastrollen in prominente tv-shows In the Heart of The Night en I’ll Fly Away.

Sharon Blackwood als Verpleegster Alice

Sharon begon haar acteercarrière op het toneel en speelde verschillende personages in verschillende beroemde theaters en musicals. Op het witte doek werkte ze samen met bekende acteurs als Sidney Poitier, Tom Wilkinson, Kenneth Branagh, Joel Edgerton, Diane Keaton en vele anderen. Enkele van haar opmerkelijke optredens op het scherm zijn de bekroonde films Flight, The Neon Bible, Loving, en Sweet Home Alabama.

Turbiville als kapitein Hal

Tom Turbiville speelde het personage van Captain Hal in Remember the Titans. Hij speelde zowel korte als prominente rollen in een aantal films in de afgelopen drie decennia.

Turbiville als Captain Hal

Enkele van zijn opmerkelijke credits zijn The Annihilators, Gangland, The Neon Bible, The Work and The Glory, Freedom Song, Fate, en het drama Lawless uit 2012.

David Dwyer als Coach Tolbert

Coach Tolbert werd in de film gespeeld door acteur David Dwyer, die een succesvolle Hollywoodcarrière tegemoet ging. Dwyer speelde toen al in Winter People met Kurt Russell, Chattahoochee met Gary Oldman, The Feud met Rene Auberjonois, October Sky met Jake Gyllenhaal, en in verschillende andere films.

David Dwyer als Coach Tolbert

In zijn post-Titans carrière, maakte hij opmerkelijke verschijningen in Dear John, The Highwaymen, enz. Hij speelde ook samen met zijn Titans-medespeler Tom Nowicki in The Blind Side. Je herkent hem misschien als Earl uit de populaire Netflix-dramaserie Stranger Things.

Deze 40+ kinderen zijn vandaag de dag de rijkste kinderen ter wereld

Rijkste kinderen ter wereld

Heb je ooit gehoord van het gezegde ‘Ze zijn geboren met een zilveren lepel in hun mond’? Laat die zilveren lepel maar zitten; deze kinderen eten van diamanten borden! Terwijl sommige van deze kinderen selfmade miljonairs zijn en hard hebben gewerkt voor hun geld, hebben anderen de loterij van het leven gewonnen en koninklijke, beroemde of rijke ouders gekregen. Laten we eens kijken wie de lijst van rijkste kinderen ter wereld heeft gehaald.

Blue Ivy Carter – $800 miljoen

Dit kleine meisje is pas 11 jaar oud en heeft al veel invloed gehad op de entertainmentindustrie. Ze is de dochter van de zangers Beyoncé en Jay-Z, maar naast het fortuin van haar familie verdient ze zelf ook nog eens $37 miljoen per jaar.

Blue Ivy Carter – $800 miljoen

Blue Ivy verschijnt regelmatig in muziekvideo’s en haar carrière als stemactrice bereikt elk jaar nieuwe hoogten. Ze is de jongste in de Billboard Hot 100 hitlijsten. Ze heeft zeker een mooie toekomst voor zich!

Max en Emme Muñiz – $1 miljoen elk

Max en Emme zijn de 15-jarige tweeling van Jennifer Lopez en Marc Anthony en zijn al zeer bekende gezichten in de entertainmentindustrie. Omdat ze zulke beroemde ouders hebben, komen ze al bijna hun hele leven in aanraking met de muziekindustrie.

Max en Emme Muñiz – $1 miljoen elk

Emme was pas 11 jaar oud en maakte haar debuut in de muziekwereld toen ze samen met haar moeder zong tijdens de halftime show van de Super Bowl. Max is een ontluikende acteur en speelde al in een film met zijn moeder genaamd Marry Me.

North West – $375 miljoen

Als oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West is deze negenjarige een mode-icoon en influencer. Ze heeft een enorme aanhang op sociale media en niet alleen haar leeftijdsgenootjes zijn jaloers op haar modestijl – ze heeft ook een behoorlijke volwassen aanhang.

North West – $375 miljoen

Met een ouder die net zo beroemd is als Kim Kardashian, is North gezien op enkele van de meest spraakmakende evenementen in de entertainmentindustrie. Dit meisje drukt haar stempel op de modewereld!

Prins George van Cambridge – $3 miljard

De toekomstige koning van Engeland, nou ja, nadat zijn vader prins William en zijn grootvader koning Charles klaar zijn met de kroon, is pas negen jaar oud. De enige andere koninklijke miljardair met een grotere nettowaarde is zijn jongere zus prinses Charlotte.

Prins George van Cambridge – $3 miljard

Prins George heeft de harten van zijn land en van een wereldwijd publiek veroverd. Hij is een schattig jongetje en zijn fans zien hem graag in het openbaar verschijnen – vaak aan de zijde van zijn moeder, prinses Kate.

Prinses Charlotte van Cambridge – $5 miljard

Zelfs acht jaar oud heeft deze kleine prinses al de stijl, gratie en verfijning van haar moeder, prinses Kate, de hertogin van Cambridge. Ze wordt ook beschreven als een beleefd en zelfverzekerd kind, dankzij de koninklijke opvoeding die ze geniet.

Prinses Charlotte van Cambridge – $5 miljard

Hoewel ze derde in lijn is voor de kroon en dus hoogstwaarschijnlijk nooit de kroon zal dragen, staat ze erom bekend dat ze zich overal gedraagt als een koningin. Ze zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het vormgeven van de toekomst van Groot-Brittannië.

Luna Stephens – $5 miljoen

Luna is de eerstgeboren dochter van de beroemde zanger John Legend en model en tv-persoonlijkheid Chrissy Teigen. Ze is zeven jaar oud en heeft de entertainmentwereld al aan haar voeten liggen.

Luna Stephens – $5 miljoen

Naast de roem van haar ouders heeft Luna ook naam gemaakt en heeft ze in verschillende muziekvideo’s gespeeld. Ze was te zien in hits als “Love Me Now” van John Legend en “Seeing Double” van Double Dutchess.

Stormi Webster – 410 miljoen dollar

Stormi Webster is de dochter van model, tv-persoonlijkheid en ondernemer Kylie Jenner en haar ex-vriend, rapper Travis Scott. Ze is een beroemdheid geworden door het social media account van haar moeder, waar ze regelmatig te zien is.

Stormi Webster – 410 miljoen dollar

Ze is vijf jaar oud en zal een enorm fortuin erven. Het meeste zal ze waarschijnlijk nooit nodig hebben, want ze zal waarschijnlijk haar eigen fortuin maken, dankzij de deuren die opengaan als lid van de Kardashian-clan.

Harper Beckham – $5 miljoen

Hoewel haar ouders Brits zijn, is Harper door en door Amerikaans. Haar middelste naam is Seven (cool, toch?!) en ze heeft drie oudere broers. Haar ouders zijn voormalig voetballer David Beckham en modeontwerpster Victoria Beckham, die sommigen van ons zich misschien beter herinneren als Posh Spice, de modefavoriet van de Spice Girls.

Harper Beckham – $5 miljoen

Haar ouders staan bekend om hun onberispelijke stijl en gevoel voor mode, en ze hebben deze eigenschap doorgegeven aan hun 12-jarige dochter. Harper zal de modewereld zeker in vuur en vlam zetten, en waarschijnlijk al heel snel!

Suri Cruise – $1 miljoen

Suri is nu 17 jaar oud, maar ze staat al sinds haar geboorte in de schijnwerpers. Dit is ongetwijfeld te danken aan de roem van haar ouders, Tom Cruise, van de Mission Impossible-films, en Katie Holmes, het lieve buurmeisje uit Dawson’s Creek.

Suri Cruise – $1 miljoen

Haar ouders zijn gescheiden en haar moeder Katie heeft ervoor gekozen om Suri zoveel mogelijk uit de schijnwerpers te houden. Maar als we haar zien, is ze onberispelijk gestyled, net als haar moeder. Haar toekomst zal zeker succesvol zijn, met een mogelijke zang- of acteercarrière, of misschien besluit ze wel om naar een Ivy League University te gaan.

Valentina Paloma Pinault – $1,9 miljard

Valentina Paloma Pinault is de 15-jarige dochter van miljardair zakenman François-Henri Pinault en actrice Salma Hayek. Ze leidt een bevoorrecht en invloedrijk leven in Hollywood. Valentina maakt deel uit van een rijke en invloedrijke familie, met haar vader als CEO van Kering, een conglomeraat van luxegoederen. Klinkt Gucci bekend?

Valentina Paloma Pinault – $1,9 miljard

Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze haar moeder vergezeld naar vele rode lopers en filmpremières en heeft ze haar eigen stijlvolle gevoel voor mode. Ze spreekt zelfs drie talen – Engels, Spaans en Frans.

Mia Tindall – $5 miljoen

Mia is het nichtje van prins George en prinses Charlotte en is misschien pas 17e in de rij voor de troon, maar ze heeft al een enorm fortuin. De negenjarige dochter van voormalig rugbyspeler Mike Tindall en zijn vrouw Zara Tindall komt uit een geslacht dat diep geworteld is in sport en royalty.

Mia Tindall – $5 miljoen

Mia is de kleindochter van prinses Anne, de dochter van de koningin, en heeft een nauwe band met haar koninklijke neven en nichten. Ondanks haar koninklijke connecties leidt Mia een relatief normaal leven en steelt ze vaak de aandacht met haar schattige capriolen tijdens sportevenementen.

Dannielynn Birkhead – $3 miljoen

Op 16-jarige leeftijd erfde de dochter van het overleden model en actrice Anna Nicole Smith een grote som geld toen haar moeder overleed. Jarenlang was er controverse over wie haar vader was, maar de waarheid werd eindelijk onthuld. Ze is de dochter van fotograaf Larry Birkhead.

Dannielynn Birkhead – $3 miljoen

Ondanks de uitdagingen waar ze voor staat, leidt Dannielynn een relatief privéleven onder leiding van haar vader. Larry deelde onlangs dat Danielynn de erelijst van haar middelbare school heeft gehaald. Dus misschien treedt ze niet in de onconventionele voetsporen van haar moeder.

Vivienne en Knox Jolie-Pitt – $200 miljoen

Vivienne en Knox zijn een 14-jarige tweeling en zijn de kinderen van de internationaal bekende acteurs Angelina Jolie en Brad Pitt. Ze wonen nu in de VS, maar zijn geboren in Nice, Frankrijk, en staan sindsdien volop in de schijnwerpers.

Vivienne en Knox Jolie-Pitt – $200 miljoen

Deze twee hebben hun sporen al verdiend in de entertainmentindustrie door te spelen in films als Maleficent en Kung Fu Panda 3. Hun prestaties op het scherm werden geprezen door critici, wat bewijst dat ze niet alleen een fortuin van hun ouders hebben geërfd, maar ook talent.

Jacques, Erfprins van Monaco, Markies van Baux – $1 miljard

Deze negenjarige speelt een belangrijke rol in de Monegaskische koninklijke familie. Jacques is de zoon van Prins Albert II en Prinses Charlene van Monaco. Als troonopvolger draagt Jacques het gewicht om de erfenis van de Grimaldi dynastie voort te zetten.

Jacques, Erfprins van Monaco, Markies van Baux – $1 miljard

Hij mag dan nog erg jong zijn, maar hij heeft het publiek al weten te boeien met zijn charmante persoonlijkheid en optredens bij officiële evenementen. Jacques vertegenwoordigt samen met zijn tweelingzus prinses Gabriella de toekomst van Monaco en alle ogen zijn op hen gericht terwijl ze opgroeien in een wereld van royalty en elegantie.

Vlad en Niki Vashketov – $30 miljoen

Deze twee broers zijn geboren in Rusland en verhuisden naar de VS toen ze nog heel jong waren. Ze hebben naam gemaakt door in de hardwerkende schoenen van hun ouders te treden. Vlad – 10 jaar – en Niki – acht jaar – zijn de sterren van hun eigen, zeer succesvolle YouTube-kanaal.

Vlad en Niki Vashketov – $30 miljoen

Miljoenen fans wereldwijd kijken dagelijks naar hun spannende avonturen en hilarische komische sketches. De jongens hebben een geweldige band en dienen als rolmodel voor hun jonge fans.

Ryan Kaji – $32 miljoen

Deze 11-jarige internetsensatie werd beroemd door zijn YouTube-kanaal Ryan’s World. Hij maakte het kanaal in 2011 met de hulp van zijn ouders en verdient sindsdien een aanzienlijk inkomen dankzij zijn miljoenen fans. Hij is houder van het wereldrecord van best verdienende YouTuber in 2019.

Ryan Kaji – $32 miljoen

Ryan heeft een passie voor speelgoed en creatief spel en weet wereldwijd miljoenen jonge kijkers te boeien met zijn boeiende content. Ryan’s aanstekelijke energie en jeugdige nieuwsgierigheid inspireren kinderen over de hele wereld en moedigen hen aan om hun interesses en talenten te verkennen.

Maxima “Max” Zuckerberg – $100 miljoen

Max is de oudste dochter van Facebook CEO Mark Zuckerberg en filantroop Priscilla Chan. Ze is pas zeven jaar oud en is nu al een bevoorrecht en invloedrijk kind. Haar ouders zijn erg beschermend over haar privacy.

Maxima “Max” Zuckerberg – $100 miljoen

Haar ouders zijn toegewijd aan het bevorderen van wetenschap, onderwijs en menselijk potentieel en dit heeft invloed gehad op de manier waarop ze hun dochter opvoeden. Max’ vroege kennismaking met technologie en de kracht van teruggeven stelt haar in staat om de wereld aanzienlijk te beïnvloeden als ze ouder wordt.

Archie Mountbatten-Windsor – $40 miljoen

Deze vier jaar oude miljonair is de zoon van voormalig prins Harry en Meghan, voormalig hertogin van Sussex. Meghan Markle was een beroemde actrice voordat ze de Britse royal ontmoette en trouwde. Het stel verhuisde naar Amerika toen Archie een peuter was, waar hij nu woont.

Archie Mountbatten-Windsor – $40 miljoen

Archie heeft wereldwijd de krantenkoppen gehaald vanwege zijn koninklijke afkomst en de beslissing van zijn ouders om zich terug te trekken uit hun rol als hooggeplaatste leden van de Britse koninklijke familie. Archie zal naar verwachting opgroeien met een sterk gevoel voor sociale verantwoordelijkheid en een verlangen om de samenleving positief te beïnvloeden.

Taimur Ali Khan Pataudi – $6 miljoen

Zijn ouders zijn de Bollywood sterren Saif Ali Khan en Kareena Kapoor Khan en Taimur is pas zes jaar oud. Met de bijnaam “Chote Nawab” (Kleine Prins) is de Indiase Taimur een sensatie geworden op de sociale media.

Taimur Ali Khan Pataudi – $6 miljoen

Hoewel hij deel uitmaakt van een bekende filmfamilie, willen Taimurs ouders hem een normale jeugd geven. Hij houdt van spelen, de natuur verkennen en tijd doorbrengen met zijn ouders. Taimur komt uit zo’n sterke acteursfamilie en zal zeker zijn stempel drukken op Bollywood, misschien zelfs al heel snel.

James, Inez en Betty Reynolds – $44 miljoen

James, Inez en Betty zijn de dochters van het powerkoppel Ryan Reynolds en Blake Lively. Deze drie gelukkige meisjes hebben genoten van een opvoeding met enorme privileges binnen de entertainmentindustrie.

James, Inez, en Betty Reynolds – $44 miljoen

Ook al proberen hun ouders hen af te schermen van de media, toch hebben we glimpen van hun leven gezien. Deze glimpen onthullen een liefdevolle en creatieve omgeving en zijn enorm grappig. Met een van de meest komische acteurs in Hollywood als vader, verwachten we niet anders.

Calvin en Kaison – $33 miljoen

Calvin en Kaison spelen momenteel de hoofdrol in het op twee na populairste YouTube-kanaal van Australië, CKN Toys. Hun ouders, Sarah en Mark, documenteren hun dagelijkse avonturen op sociale media. Deze kleine jongens hebben absoluut een band en levenslust!

Calvin en Kaison – $33 miljoen

Interessant genoeg is de tweeling ook kleine mode-iconen geworden. Ze worden vaak gezien in stijlvolle outfits die hun levendige persoonlijkheid weerspiegelen. Ze hebben zeker de code van sociale media invloed gekraakt en zullen zeker nog jaren in de schijnwerpers staan!

Ethan Gamer – $9 miljoen

Ethan is een jonge gameliefhebber en heeft naam gemaakt in de wereld van online gamingcontent. Ethan is 16 jaar oud en zijn passie voor videogames is te zien op zijn YouTube-kanaal. Hij deelt gameplaybeelden, tips en recensies met jonge gamers over de hele wereld.

Ethan Gamer – $9 miljoen

Deze ondernemer in de dop is een selfmade miljonair, maar zou ongetwijfeld niet zo ver zijn gekomen zonder de niet-aflatende steun en hulp van zijn ouders.

True Thompson – $10 miljoen

True is lid van de Kardashian clan. Ze is omringd door de glitter en glamour van het imperium en de vijfjarige is klaar om miljoenen te erven. Haar ouders zijn reality-tv-ster Khloé Kardashian en NBA-speler Tristan Thompson.

True Thompson – $10 miljoen

Hoewel ze deel uitmaakt van een van de beroemdste families ter wereld, proberen haar ouders haar een gevoel van normaalheid en liefde te geven, zodat ze opgroeit met een balans tussen roem en een gezonde opvoeding.

Nyla Hayes – $3 miljoen

Nyla is een selfmade miljonair en een jong talent in de wereld van de sociale media. Ze heeft naam gemaakt door haar boeiende dansvideo’s op TikTok.

Nyla Hayes – $3 miljoen

Ze is een rijzende ster in de online dansgemeenschap en haar betoverende bewegingen zullen zorgen voor een zeer succesvolle toekomst. Als je wilt weten hoe talent eruit ziet, kijk dan niet verder dan deze opkomende ster.

Gabe en Garrett – $4,5 miljoen

Deze YouTube-sterren hebben hun talenten omgezet in mogelijkheden om geld te verdienen. Gabe en Garrett zijn een dynamisch duo van broers die de aandacht van kijkers hebben getrokken met hun onderhoudende, gezinsgerichte content.

Gabe en Garrett – $4,5 miljoen

Hun kanaal heeft een grote schare volgers, waar ze leuke uitdagingen, speelgoedreviews en outdooravonturen doen. Gabe en Garrett zijn ook grote sportfans; hun liefde voor alles wat met sport te maken heeft, zie je terug in hun video’s.

Anastasia Radzinskaya – $17,5 miljoen

Anastasia is een negenjarige YouTube-ster. Haar ouders, Anna en Sergey Radzinskaya, zijn beroemd geworden door video’s van Anastasia’s dagelijkse leven en avonturen te delen op hun kanaal. Ze heeft een aanstekelijke lach en heeft wereldwijd miljoenen kijkers weten te boeien.

Anastasia Radzinskaya – $17,5 miljoen

De grootste reden voor haar roem is dat Anastasia, ondanks haar cerebrale parese, een levendige geest heeft. Ze is een inspiratie geworden voor kinderen met een handicap.

Aubrey Anderson-Emmons – $6 miljoen

Wie kan Lily Tucker-Pritchett vergeten in de populaire sitcom Modern Family? Zo heeft deze 16-jarige haar naam en fortuin gemaakt. Haar ouders, Amy Anderson en Kent Emmons, zijn allebei betrokken bij de entertainmentindustrie maar hebben nooit de roem van hun dochter bereikt.

Aubrey Anderson-Emmons – $6 miljoen

Naast haar acteercarrière danst en zingt Aubrey graag en neemt ze deel aan schoolactiviteiten. Aubrey steunt anti-pestcampagnes en gebruikt haar platform actief om bewustzijn te verspreiden. Ook al speelt ze een brutaal kind met soms een slechte houding, Aubrey is een inspiratie in het echte leven.

Iain Armitage – $6 miljoen

Iain is vooral bekend als Sheldon Cooper in de populaire tv-serie Joung Sheldon. Hij is 14 jaar oud en is de zoon van Euan Morton en Lee Armitage, die allebei in de entertainmentindustrie werken.

Iain Armitage – $6 miljoen

Iain is ook een getalenteerd pianist en een gepassioneerd theaterliefhebber. Hij is een YouTube-kanaal begonnen waar hij zijn liefde voor Broadway deelt met zijn fans. Op zijn kanaal staan ook interviews met prominenten uit de theaterwereld.

Gavin Magnus – $2,9 miljoen

Gavin is lid van de club van social media miljonairs. Hij is een 15-jarige multigetalenteerde tiener die populair werd via sociale mediaplatforms. Hij staat bekend om zingen, acteren en vloggen en heeft een grote online aanhang.

Gavin Magnus – $2,9 miljoen

Gavin’s YouTube-kanaal bevat een mix van muziekcovers, uitdagingen en inhoud achter de schermen. Gavin is zelfs begonnen met optreden in verschillende tv-programma’s en reclamespots, waarin hij zijn acteervaardigheden laat zien.

Mason Ramsey – $2 miljoen

Deze 16-jarige is een zanger en internetsensatie. Hij heeft een bescheiden achtergrond maar kreeg wijdverspreide aandacht nadat een video van hem waarin hij het liedje van Hank Williams zong viral ging. Mason staat nu bekend als de “Jodelende Walmart Boy”.

Mason Ramsey – $2 miljoen

Zijn talent heeft ertoe geleid dat hij op vooraanstaande podia heeft opgetreden, waaronder de Grand Ole Opry. Hij heeft zijn eigen muziek uitgebracht en blijft het publiek boeien met zijn country charme. Mason debuteerde op het Coachella Valley Music and Arts Festival in 2018.

Mckenna Grace – $2 miljoen

Mckenna is een 16-jarige actrice die haar acteercarrière begon toen ze nog maar vier jaar oud was. Ze staat bekend om haar uitzonderlijke talent en veelzijdigheid. Haar bekendste rol is misschien wel die in Jong Sheldon, hoewel ze ook in talloze films heeft gespeeld.

Mckenna Grace – $2 miljoen

Haar ouders hebben hun dochter uitstekende waarden bijgebracht, want ze is erkend voor haar filantropische werk en haar steun aan verschillende goede doelen.

Mia Talerico – $1,5 miljoen

Mia is 15 jaar oud en is een kindactrice. Haar ouders, Chris en Claire Talerico, zijn niet direct betrokken bij de entertainmentindustrie maar steunen het leven in de schijnwerpers dat hun dochter voorbestemd is om te hebben.

Mia Talerico – $1,5 miljoen

Haar rol als Charlie Duncan in de Disney-serie Good Luck Charlie heeft haar beroemd gemaakt. Hoewel ze erg jong was, toonde Mia een natuurlijke komische timing en charme op het scherm. Ze begon haar acteercarrière toen ze slechts 11 maanden oud was en werd een van de jongste acteurs in de industrie.

Alina Morse – $2 miljoen

Met haar 18 jaar is ze een van de oudste kind miljonairs op onze lijst. Alina is ondernemer en oprichter van Zolli Candy. Alina creëerde Zolli Candy, een lijn van suikervrije en tandvriendelijke lekkernijen toen ze negen jaar oud was.

Alina Morse – $2 miljoen

Met een missie om een goede mondhygiëne te promoten, hebben Alina’s snoepjes aan populariteit gewonnen en worden ze in verschillende winkels verkocht. Ze werd geïnspireerd om haar bedrijf te starten nadat haar vader haar vertelde dat hij geen snoep kon vinden dat goed was voor de tanden.

Donald Dougher – $1,2 miljoen

Donald is een YouTube-ster die naam heeft gemaakt door boeiende inhoud te uploaden. Hij is 17 jaar oud en staat bij zijn fans beter bekend als Donlad.

Donald Dougher – $1,2 miljoen

Hij is het meest bekend van zijn lifestyle vlogs, waarin hij zichzelf “The Richest Kid in America” noemt. Met zijn nettowaarde zouden we niet zeggen dat hij de rijkste is, maar hij staat er zeker boven.

Alana Thompson – $400.000

Ze is nu 17 jaar oud, maar Alana werd bekend als Honey Boo Boo in het reality tv-programma Toddlers & Tiaras. Haar familie was ook de ster van de daaropvolgende spin-off serie Here Comes Honey Boo Boo.

Alana Thompson – $400.000

Alana werd bekend door haar energieke persoonlijkheid en slagzinnen in de show. Hoewel ze veel ups en downs heeft gekend tijdens haar reis naar reality-tv, heeft Alana ook in de muziekindustrie gedabbeld. Ze heeft haar eigen single “Movin’ Up” uitgebracht.

Jacob Tremblay – $1 miljoen

Deze 16-jarige acteur heeft naam gemaakt, zelfs op zo’n jonge leeftijd. Jacob brak door met zijn rol in de film Room, waarvoor hij lovende kritieken en verschillende nominaties ontving.

Jacob Tremblay – $1 miljoen

Jacob is meertalig en spreekt vloeiend Engels, Frans en Spaans. Deze jongen heeft zeker een mooie toekomst in de entertainmentindustrie!

Cory Nieves – $1 miljoen

Cory is 19 jaar oud en een echte inspiratie voor alle toekomstige ondernemers. Cory is beroemd geworden door zijn bedrijf Mr. Cory’s Cookies, waarin hij zelfgemaakte koekjes verkoopt.

Cory Nieves – $1 miljoen

Hij begon zijn bedrijf toen hij zes jaar oud was en zijn heerlijke lekkernijen zijn in het hele land populair geworden. Hij was ook de jongste ondernemer die zijn bedrijf voorstelde in het tv-programma Shark Tank.

Isabella Barrett – $2 miljoen

Isabella komt uit de reality tv-serie Toddlers & Tiaras. Daarna bereikte ze nog grotere hoogten in de schoonheidsindustrie. Isabella is nu 18 jaar oud en heeft haar eigen sieraden- en kledinglijn Glitzy Girl gelanceerd.

Isabella Barrett – $2 miljoen

Ze is misschien begonnen als schoonheidskoningin, maar ze heeft zich ontwikkeld tot een zakenmagnaat die de schoonheidswedstrijdwereld stormenderhand heeft veroverd. Goed zo, meid! Ze bewijst dat ze niet alleen een mooi gezicht is.

Mason Disick – $500,000

Mason is lid van de Kardashian familie. Samen met zijn ouders, Kourtney Kardashian en Scott Disick, verwierf Mason bekendheid door zijn optredens in het reality tv-programma Keeping Up With the Kardashians.

Mason Disick – $500.000

Mason is af en toe in de show verschenen – zijn geboorte is zelfs vastgelegd in de show! De schattige jongen is altijd bereid om zijn schattige persoonlijkheid te laten zien.

Mila en Emma Stauffer – $1 miljoen

Deze achtjarige tweeling zijn social media influencers en kindermodellen. Mila en Emma zijn populair geworden door hun humoristische en toegankelijke video’s, waarin ze vaak hun schattige interacties en geestige commentaar laten zien.

Mila en Emma Stauffer – $1 miljoen

Mila en Emma hebben met verschillende merken samengewerkt en zijn zelfs in reclamespots verschenen. Ze hebben ook in tijdschriften gestaan en zijn erkend om hun charmante persoonlijkheden.

Prins Louis van Cambridge – $130 miljoen

Prins Louis is het derde en jongste kind van de hertog en hertogin van Cambridge, prins William en prinses Kate. Zijn familie kent hem beter als “Lou Bug”, een bijnaam die zijn moeder hem vaak noemt.

Prins Louis van Cambridge – $130 miljoen

Hoewel hij pas vijf jaar oud is, zal hij op een dag een enorm fortuin erven. Niet zoveel als zijn broers en zussen, maar nog steeds genoeg om hem in de luxe levensstijl te houden waaraan hij gewend is geraakt als lid van de koninklijke familie.

Evan Moana – $1,2 miljoen

Evan, beter bekend als EvanTubeHD, is een 17-jarige internetsensatie. Zijn YouTube-kanaal staat bekend om zijn gezinsvriendelijke video’s waarin Evan zijn tijd besteedt aan het beoordelen van speelgoed.

Evan Moana – $1,2 miljoen

Hij houdt vooral van Lego en alles wat met superhelden te maken heeft. Evan’s kanaal heeft meer dan zeven miljoen abonnees en na 10 jaar in het vak is hij goed ingeburgerd en op weg naar nog meer rijkdom.

Taytum en Oakley Fisher – $1 miljoen

De zesjarige eeneiige tweeling is een zeer populaire internetpersoonlijkheid met miljoenen fans op verschillende sociale mediaplatforms. Ze begonnen met vlogs op het YouTube-kanaal van hun moeder, FishFam, maar breidden zich al snel uit naar hun eigen kanaal en zelfs daarbuiten.

Taytum en Oakley Fisher – $1 miljoen

Taytum en Oakley hebben nu het tv-scherm opgeluisterd en debuteerden in de acteerwereld als de tweeling in het zevende seizoen van de hitserie Pretty Little Liars.

Benji Wojin – $5 Miljard

Benji Wojin en zijn zus staan vaak bovenaan de jaarlijkse hitlijsten van rijkste kinderen ter wereld. Benji is geboren in 2008 en heeft zijn fortuin te danken aan zijn vader Sergey Brin, die Google mede heeft opgericht. Vanaf 2023 bedraagt Brins nettowaarde 86,5 miljard dollar.

Benji Wojin – $5 miljard

Momenteel zit Wojin nog op school, dus we moeten nog zien of hij in zijn vaders voetsporen zal treden met een carrière in de techniek. Benji woont samen met zijn moeder Anne Wojcicki, die zelf ook een zakenvrouw is, omdat ze 23andMe mede heeft opgericht.

Chloe Wojin – $5 Miljard

Chloe Wojin is de zus van Benji Wojin en de dochter van ondernemers Sergey Brin en Anne Wojcicki. Natuurlijk erven Wojin en haar broer een groot fortuin. Aangezien ze pas 12 jaar oud is en nog steeds op school zit, zal alleen de tijd leren wat Chloe met haar miljarden gaat doen.

Chloe Wojin – $5 miljard

Chloe woont momenteel samen met haar oudere broer Benji en hun moeder. De broers en zussen delen het fortuin van hun ouders gelijkelijk, maar gelukkig is er genoeg om rond te gaan.